Bekijk onze vacatures

Word onderdeel van ons team

Bij het Hondsrug College in Emmen beseffen we dat elke medewerker van onschatbare waarde is voor de groei en ontwikkeling van onze leerlingen. Samen maken we een fijne plek waar iedereen kan groeien en leren. Of je nu voor de klas staat, ondersteuning biedt achter de schermen of stage bij ons komt lopen, jij maakt een verschil. Welkom bij het Hondsrug College, waar je in jouw rol de weg opent naar een waardevolle carrière in het onderwijs.

Docent vacature Hondsrug College Emmen
Stagiair vacature Hondsrug College Emmen

Stagemogelijkheden

Op het Hondsrug College bieden we meerdere stagemogelijkheden. Of je nu geïnteresseerd bent in onderwijs, administratie, techniek of andere vakgebieden, we hebben diverse stageplaatsen beschikbaar. Tijdens je stage krijg je de kans om mee te werken in een dynamische omgeving, waar je waardevolle ervaring opdoet en bijdraagt aan het leerproces van onze leerlingen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Docent worden

Wil je docent worden op het Hondsrug College? Je hebt een passende onderwijsbevoegdheid nodig, vanuit een lerarenopleiding. Hiermee kun je aan de slag binnen het basisonderwijs, vmbo, havo, vwo en meer. We bieden mogelijkheden voor zowel directe aanstelling als het behalen van de benodigde bevoegdheid binnen een afgesproken termijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Docent voor de klas vacature Hondsrug College Emmen