Intermezzo

De middelbare school dichterbij

Klaar met de basisschool en al zin om naar het vwo te gaan? Speciaal voor jou hebben we op het Hondsrug College Intermezzo. Een speciaal tussenjaar voor als de stap naar de middelbare school nog net te vroeg komt. Hier leer jij veel dingen die je nog niet eerder hebt ontdekt.

Misschien ging leren voor jou op de basisschool bijna vanzelf. Bij Intermezzo word je weer uitgedaagd om je van je beste kant te laten zien. Of misschien vind je de stap naar de middelbare school nog best groot. Bij Intermezzo kun je rustig groeien, zodat je straks met succes en plezier naar het vwo kunt gaan.

Leerlingen vrolijk in de klas Hondsrug College Emmen

Ontdek eerder jouw talenten

Intermezzo zorgt ervoor dat jij snel je plekje vindt op onze grote school. Je zult zien hoe gauw je al nieuwe vrienden maakt. Naast vakken als Nederlands en wiskunde geven we ook veel ruimte voor sport en kunstzinnige vorming. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf te leren kennen en te groeien. Zo ontdek je eerder waar je eigen grenzen en talenten liggen.

Hoe werkt het?

Maak een afspraak voor een gesprek, samen met je ouder(s)/verzorger(s). We helpen je graag om de keuze te maken, die het beste bij jou past. Als Intermezzo helemaal wat voor jou is, dan melden we je aan en ben je van harte welkom in onze Intermezzo-klas!

Leerling aan het werk Hondsrug College Emmen
Leerlingen aan het werk Hondsrug College Emmen

Meer weten over Intermezzo of de brugklas?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.
Of ervaar het zelf op onze Open Dag!